Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Termékek
    Valuta választás
    Gyártók
    Official Dealer



    Facebook

    Adatvédelem

    Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi weboldal adatkezelését szabályozza:

    https://www.automakett.hu online áruház, melynek üzemeltetője Szűcs László EV. (Budapest 1203 Pázsitos stny. 4., adószám: 42388472-2-42) (Szolgáltató, adatkezelő) az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 RENDELETE szerint az alábbi tájékoztatást adja.

    AZ ADATKEZELŐ ELÉRHETŐSÉGEI

    Név:Szűcs László
    Székhely: Budapest 1203 Pázsitos stny. 4.
    Adószám: 42388472-2-42
    EU adószám: HU42388472
    Tel/Fax:+36 20 9916151
    E-mail: automakett@automakett.hu, info@automakett.hu

    A SZABÁLYZAT CÉLJA
    A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a https://www.automakett.hu webáruház által alkalmazott adatvédelmi és kezelési elveket, amelyet a Társaság magára nézve kötelezően elismer.

    A https://www.automakett.huáltal nyújtott szolgáltatások minden egyén számára biztosítva kell legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak kézi és gépi feldolgozása során (adatvédelem). A felhasználó személyes adatainak védelme Szűcs László EV.  és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő előírásoknak. A vásárló adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen, ilyen eset a kiszállító cégek (Magyar Posta) megbízása a megvásárolt termékek kiszállítására, illetve könyvelési célokra való felhasználás (számlázás, számlák megőrzése az adott törvények alapján). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

    AZ ÖN JOGAI

    Hozzáférési jog:

    Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a velünk a kapcsolatot személyes adatai egyeztetése céljából.

    Helyesbítési jog:

    Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, emellett adatait Ön is szerkesztheti regisztrációja alatt.

    Törlési jog:

    Joga van kérni adatainak törlését bármikor. A törlés időpontja a felhasználó törlési igénye esetén AZONNAL.

    A törlést kizáró okok a következőek lehetnek:

    Folyamatban lévő ügyek lezárásáig (nyitott megrendelés, aktuális panaszkezelés, rendezetlen tartozás).

    Vásárláshoz és bárminemű tranzakcióhoz köthető adatokat kötelesek vagyunk megőrizni az adott törvények alapján könyvelési célokra.

    Jogainak gyakorlása:

    Adatvédelemmel kapcsolatos bárminemű kérés, kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink fogadják a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket az alábbi elérhetőségeken:

    Email: automakett@automakett.hu, info@automakett.hu
    Telefon: +36 20 9916151
    Levelezési cím: Budapest 1203 Pázsitos stny. 4.

     

    A KEZELT ADATOK KÖRE

    A https://www.automakett.hu a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

    REGISZTRÁCIÓNÁL FELVETT SZEMÉLYES ADATOK

    A regisztráció során a felhasználónak kötelezően meg kell adnia bizonyos személyes adatokat (ezek elengedhetetlenek a szerződésben foglalt szolgáltatás teljes körű kielégítéséhez, például: számla elkészítése, kiszállítás). Ezen felül a regisztráció véglegesítéséhez kötelező elfogadni az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi irányelvet, amivel a webáruház használatát és használatának feltételeit magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal szolgáltatásainak igénybe vételére.

    A kezelt adatok köre:

    Név / Cégnév,

    Cég esetén adószám,

    E-mail cím,

    Jelszó (az adatfeldolgozó nem fér hozzá),

    Számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),

    Szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám).

     

    Az érintettek köre:

    A webáruházban regisztrált valamennyi Felhasználó.

    Az adatgyűjtés célja:

    A webáruház használata, annak szolgáltatásainak biztosítása.

    Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje:

    A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a felhasználó a szolgáltatásról - az adott felhasználói névvel - ki nem iratkozik. A törlés időpontja a felhasználó törlési igénye esetén AZONNAL.

     

    Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációból fakadó adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul.

    A vásárláshoz kötelező és elengedhetetlen a fenti személyes adatokat megadni.

    Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudja webáruházunk szolgáltatásait igénybe venni.

     

    A személyes adatokhoz való hozzáférést, törlését, módosítását az alábbi lehetőségek szerint kérheti:

    Email: automakett@automakett.hu, info@automakett.hu
    Telefon: +36 20 9916151
    Levelezési cím: Budapest 1203 Pázsitos stny. 4.

     

    HÍRLEVÉL

    Felhasználó előzetesen a regisztrációnál hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató a regisztrációkor megadott email elérhetőségein megkeresse reklámajánlataival a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételei alapján.

    Felhasználó indokolás nélkül leiratkozhat a reklámajánlatok küldéséről.

    A Szolgáltató a Felhasználó minden adatát törli a nyilvántartásából, amely a hírlevél küldéséhez tárol.

     

    A kezelt adatok köre:

    Név,

    Email cím,

    Feliratkozás időpontja.

    Az érintettek köre:

    A hírlevélre feliratkozott valamennyi Felhasználó.

    Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje:

    A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a felhasználó a szolgáltatásról az adott email címmel le nem iratkozik.

    A Felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről bejelentkezés után email címe megadásával és a leiratkozás gombra való kattintással, illetve ügyfélszolgálatunk email címére küldött törlési igény benyújtásával.

    A törlés időpontja a felhasználó törlési igénye esetén AZONNAL.

     

    A hírlevél küldéséhez nyilvántartott személyes adatokhoz való hozzáférést, törlését, módosítását az alábbi lehetőségek szerint kérheti:

    Email: info@automakett.hu
    Telefon: +36 20 9916151
    Levelezési cím: Budapest 1203 Pázsitos stny. 4.

     

    COOKIE (SÜTI) KEZELÉSE

    A cookie-k használatával nem kezel személyes adatokat az adatkezelő.

    Az érintetteknek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők „Beállítások” menüjében az Adatvédelem menüpont alatt.

     

    A kezelt adatok köre:

    Azonosítószámok, dátumok, időpontok

    Az érintettek köre:

    A webáruházat böngészőben megnyitó, illetve regisztrációval igénybe vevő valamennyi Felhasználó.

    Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje:

    A látogatói munkamenet lezárásáig.

     

    BIZTONSÁG

    Adatvédelmi problémák esetében kötelező bejelentési kötelezettséget vállalunk a felügyeleti hatóságnak

    Bárminemű kockázattal járó incidenst, törvénysértésre utaló jelet azonnal, de legkésőbb 72 órán belül az illetékes hatóságok és az érintett felé kötelesek vagyunk jelenteni.

    PANASZTÉTEL JOGA A FELÜGYELETI HATÓSÁGOKNÁL

    Amennyiben személyes adatait feltételezhetően helytelenül dolgozzuk fel, lépjen velünk kapcsolatba, illetve joga van közvetlenül panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál is.

    Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

    1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

    Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

    Telefon: +36 -1-391-1400

    Fax: +36-1-391-1410

    E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

     

    ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK FRISSÍTÉSE

    Az adatvédelmi irányelveink az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS ajánlásai és rendeletei szerint folyamatosan frissítve lesznek, a legfrissebb változásokról webáruházunkban tájékozódhat, emellett a változásokat folyamatosan kommunikáljuk ügyfeleink felé.

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.